آیا اجازه ی این را دارم که شبها درب خانه را قفل کنم و ایشان را راه ندهم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۰۱ #63183351

با سلام همسر بنده حدو دو سه هفته پیش با خواهر و مادرش و حتی دوستش به خانه آمدن درب منزل را قفل کردن و شروع به کتک زدن من کردن جلوی چشم پسر پنج ساله ام حالا به چه جرمی به این جرم که بنده شبها برای ایشان غذا درست نمیکردم چون ایشان خرج منزل را نمیداد و کلا در پی آزار اذیت من هست ایشان سابقه ی مصرف مواد روان گردان هم دارد البته الان میگوید مصرف نمیکند.البته شکایت کیفری و استشهاد محلی و پزشکی قانونی همه ی این کار ها رو کرده ام در این شهر تنها هستم و مادرم از اصفهان به منزل ما آمده تا که بنده نترسم اما خودش بیشتر میترسه چون چند بار هم با مادرم بحث کرده که باید از منزل من بیرون بروی.بنده چکار کنم
سند خانه بنام ایشان است.البته سه دنگ آن در مهریه من هست.و ما منتظریم که سه دنگ از طریق مهریه من توقیف شود چکار کنم با این ترسی که هم در دل من و خانواده ام انداخته است؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،می توانید به علت عدم امنیت جانی منزل را ترک کرده و در مسکنی جداگانه زندگی کنید و در این ارتباط اظهارنامه ای برای ایشان ارسال کنید و در ارتباط با مهر مراحل توقیف و مزایده سه دانگی به نام شماست را طی کنید.

باسلام
شما به دلیل نداشتن امنیت جانی میتوانید منزلتون ترک کنید وروند مطالبه ی مهریه رو پیگیری کنید

با سلام و درود به علت نداشتن امنیت جانی بهتراست ترک منزل نموده و اقدام به اخذ سند برای سه دانگ متعلق به خودتان نمایید لیکن سه دانگ دیگر متعلق به همسر به علت مستثنیات دین بودن قابل توقیف نمیباشد

بادرودوسلام قفل نمودن درب اقدام قانونی نمی باشد.

باسلام
نمیتوانید مانع ورود ایشان شوید
با توجه به اظهارات و شکایت که انجام داده اید به علت نداشتن امنیت جانی بهتراست ترک منزل نموده و بابت مطالبه توقیف سه دانگ مهریه اقدام کنید
در ضمن سه دانگ دیگر متعلق به همسر به علت مستثنیات دین بودن قابل توقیف نمیباشد

سلام
قفل نمودن درب منزل سفارش نمی شود و توقیف سه دانگ همسرتان اگر مشمول مستثنیات دین باشد پذیرفته نمیشود و سه دانگ که در نکاحیه بنام شما خورده مشمول مستثنیات دین نبوده و می توانید سند مشاعی بگیرید. بهتر است به جای ماندن در منزل با رعب و وحشت بمنزل پدرتان بروید اگر شوهرتان محکوم به ضرب و جرح شود موضوع عدم تمکین شما منتفی بوده و ایشان ملزم هستند نفقه را بپردازند.

سلام
درصورت عدم امنیت جانی ابتدامنزل راترک سپس اقدامات قانونی انجام شودبرای ضرب وشتم درصورت فراهم بودن ادله امکان شکایت کیفری دارید