زمان شکایت بعد از برگشت زدن چک چه وقت است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۱۲ #63182394

چند روز بعد از برگشت زدن چک مهلت داریم به دفاتر خدمات قضایی جهت شکایت مراجعت کنیم؟

مشاوره حقوقی چک
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود چک شما به احتمال ۹۹%کیفری نمی‌توان اقدام‌ کرد، حقوقی پس از گواهی عدم پرداخت بهتر است اقدام نمایید تقاضای صدور اجرائیه نمایید یا اگر صیادی نباشد، دادخواست دهید.

درود
شکایت کیفری تا۶ ماه از تاریخ گواهی عدم پرداخت امکان پذیر است.

درود .همان روز برگشت میتوانید اقدام کنید ..مهلت شکایت کیفری ۶ماه است اما درحقوقی هرزمان میتوانید اقدام کنید اما بهتر است برای استفاده از مزایای چک درمواعد مقرردرقانون اقدام کنید.

سلام .در صورت ک چک وصف کیفری داشته باشه ظرف ۶ ماه و درصورتی حقوقی مطرح گردد بهتر است جهت برخوداری از امتیازات چک از جمله تامین خواسته بدون پرداخت خسارت احتمالی ظرف ۴۵ روز اقدام نمایید چنانچه مدت زمان یاد شدهدر چک حقوقی موفق نشدید اقامه دعوی نمایید مانعی جهت طرح دعوی در زمان بعدتر ندارد

سلام
در اسرع وقت بهتر است اقدام نمایید.

باسلام
جهت اقدام حقوقی هرزمان میتوانید اقذام کنید

سلام اگر میخواهید شکایت کیفری نمایید ۶ ماه از تاریخ چک باید برگشت زنید و بعد از برگشت ظرف ۶ ماه شکایت نمایید.