جدایی در نامزدی در صورتیکه محضری نباشد اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۰۵ #63177450

سلام
من یک پسر ۲۶ ساله هستم و حدود ۴ ماهه که با یک دختر خانم ۱۶ ساله نامزد کردم،فقط محرم شدیم و هنوز ازدواجمون رو محضری و ثبت نکردیم،منتهی قبل محرمیت خانواده ها یه کاغذ در مورد تعداد مهریه و جهیزیه و این چیزا نوشتن و دو طرف امضا کردیم و موقع محرمیت هم حدود ۲۰ نفر از اقوام دو طرف شاهد این ماجرا بودند،و ما تو این ۴ ماه حدود ۴ بار هم با هم رابطه جنسی مقعدی داشتیم که کاملا توافقی بوده و هیچگونه زور یا اجباری در کار نبوده است
حالا بعد گذشت ۴ ماه یک سری اختلافات بین خانواده ها به وجود اومده و احتمال داره من و نامزدم از هم جدا بشیم،حالا سوال بنده اینه اگه خانواده نامزدم از من شکایت کنن بابت اینکه از دخترمون سو استفاده جنسی شده و با احساساتش بازی شده و تقاضای مهریه ای که تو کاغذ قید شده رو بکنن،رای دادگاه چی میتونه باشه؟؟این موضوع رو در جریان باشید که هنوز ازدواجمون محضری نشده،فقط مهریه داخل یه کاغذ معمولی نوشته شده و چند نفر هم شاهد عقد محرمیت بودند،ممنون میشم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . همان محرمیتی که خوانده شده صیغه عقد موقت است و مهریه ای هم که در نظر گرفته شده به دختر تعلق می گیرد.

خیر - تا زمان رسمیت و ثبت ازدواج نمی توانند ادعایی داشته باشند/.