در مورد حق و حقوق از کارفرما چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۶۹ #63170804

بنده ۵ سال در تولیدی کار کردم برایم اصلا بیمه رد نشده و هر سال عیدی و سنوات نگرفتم بهم گفت تا آخر این مته میای سر کار حالا باید چیکار کنم حق و حقوقم رو بگیرم

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ادب از طریق اداره کار محل درخواست خود را پیگیری کنید.

سلام
قبل از هر گونه اقدامی به اندازه کافی مدارک و دلیل جمع آوری کنید. مثل شهاد شهود، فیش های دریافت حقوق و .... که آن جا کار می کردین، سپس به اداره کار شکایت کنید.

بادرودوسلام ازطریق اداره کارپیگیری نمایید.

به اداره کار محل خدمت مراجعه در خصوص مطالبه حق و حقوق خود طرح دعوا نمایید.

درود بر شما
باید با طرح شکایت در اداره کار حق و حقوق قانونی خود را مطالبه نمایید .

مطالبات خود را از طریق اداره کار پیگیری نمایید

شما میتوانید تمام حقوق خود را مطالبه کنید