مشکل زمین مشاعی بین مالک و شهرداری در خصوص گذر چگونه حل میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۶ #63137148

با سلام و احترام
سال ۹۶ ۲۰۰ متر از قطعه زمینی مشاع به صورت وکالتی خریداری نمودم.حالا که قصد انتقال رسمی سند و دریافت جواز و ساخت و ساز را دارم شهرداری اعلام کرده که این قسمت گذر می باشد(کوچه) و از آن طرف هم مالک اصلی اعلام میکند که اینجا گذر نیست و این جدال بین شهرداری و مالک اصلی ادامه دارد.لطفا جهت رفع مشکل فوق و اینکه چه کاری باید انجام دهم توضیحاتی ارائه دهید.با تشکر

مشاوره حقوقی شهرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بایستی نسبت به مالک اصلی طرح دعوی به انتقال سند رسمی ملک به شرح قولنامه را بدهید .