در دادگاه محکوم شده ام، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۲ #63119851

به اتهام مشارکت در دزدی به ۷ سال زندان محکوم شدم درصورتیکه ثابت نشده کار من بوده یا نه؟
حکمم تغیری نکرده چکار باید بکنم؟
ممنون از شما

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام صدور حکم مبنی بر محکومیت شما حکایت از ارتکاب جرم توسط شما دارد و در صورتی که دلایلی مبنی بر عدم ارتکاب جرم دارید می توانید اقدام به ثبت اعاده دادرسی نمایید

سلام
رایی که بر ای شما صادر شده، ، تنها راه اعتراض به آن تجدیدنظر خواهی است.

شریک جرم کسی می باشد که به قصد ارتکاب جرم با فرد یا افراد دیگری در انجام عملیات مادی جرم معینی مشارکت و همکاری کند.
سرقت تعزیری مشدد:عوامل تشدید مجازات که در مواد ۶۵۱ تا ۶۶۰ قانون مجازات اسلامی بیان شده‌اند

علم قاضی یکی از ادله اثبات دعوی است . در نحوه رسیدگی به جرم سرقت ، تحقیقات لازم در دادسرا توسط دادستان ، بازپرس و دادیار صورت می گیرد و کیفرخواست به دادگاه و نزد قاضی فرستاده می شود . قاضی با توجه به مستندات از قبیل نظر کارشناس ، تحقیقات محلی ، گزارش ضابطان دادگستری و ... اطلاعاتی را درباره جرم بدست می آورد و نشانه هایی را برای اثبات جرم در نظر می گیرد . به نشانه ها و اماراتی که قاضی برای اثبات جرم به آنها استناد می کند ، علم قاضی می گویند که می تواند مبنای اثبات جرم سرقت باشد .

سلام
می توانید با اخذ رضایت از شاکی یا شکات تقاضای تخفیف مجازات یا تبدیل آن به مجازات دیگر بنمایید.