یکی از ساکنین خودرو اش را در جای پارک بنده قرار داده و حاظر به جابه جایی نیست بنده چگونه باید شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۳۷ #63115672

سلام. یک واحد از ۵ واحد یک اپارتمان را خریداری کردم و در قولنامه بنده پارکینگ قید شده است. چون شهرداری مخالف ۵ پارکینگ هست سازنده نتوانسته پایان کار بگیرد و برای ساکنین سند صادر کند. با حضور ماموران شهرداری و خود سازنده پارکینگ ها به صورت لسانی بین طبقات تقسیم شد و همه راضی بودند.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عملا برای اثبات توافقات شفاهی راهی جز استناد به شهادت شهود ندارید.

با سلام و درود . اثبات توافق شفاهی فقط با وجود شاهد میسر میباشد .

با احترام میتوانید به استناد شهادت شهود مالکیت پارکینگ به خود را اثبات نمایید

باسلام
توافق لسانی در خصوص استفاده از پارکینگ حق مالکیتی ایجاد نمی کند چرا که نقل و انتقال اموال غیر منقول تشریفات خاص خود را دارد .

بادرودوسلام استدلال و استناد به شهادت شهود نمایید.

میتوانید بابت ممانعت از حق و تصرف عدوانی شکایت کنید

با اثبات ادعا از طریق شهود دادخواست رفع تصرف دهید