با این حال مادرم باز هم طلب اجرت المثل را از ورثه دارد، قابل دریافت هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۹ #63111761

با سلام. مادرم بعد از فوت پدرم درخواست و مطالبه اجرت المثل را دارد با توجه به اینکه پدر مرحومم در دوران حیاط نصف منزلی را به نام مادرم کرده است ولی با این حال مادرم باز هم طلب اجرت المثل را از ورثه دارد

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه سایر وراث در محلی که نصف آن در مالکیت مادرتان میباشد سکونت دارند میبایست اجرت المثل ایام سکونتشان را بپردازند

اجرت المثل ایام زندگی مشترک مادر بعد از فوت پدر نیز قابلیت وصول را خواهد داشت در صورت پذیرش توسط دادگاه و اثبات آن به نفع ایشان حکم صادر و قابل دریافت است

با سلام
شما در اموال پدر سکونت دارین؟
مطابق قانون هر زمان هر مالی از متوفی در ید احدی از وراث باشد بقیه میتوانند نسبت به سهم خود مطالبه اجرت المثل کنند

مهریه و اجرت المثل و نفقه از حقوقی هستند که حتی بعد از فوت زوج از ورثه ایشان قابل مطالبه میباشد البته در صورت وجود ترکه...