حکم حمل مشروب چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۱۸ #63108475

برادرم ۱۷ سالشه و ماموران ۶۵ قوطی ۱ لیتری مشروب باهاش گرفتن برای بار اوله حکمش چیه

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به قانون کاهش مجازات ها تا ۶ ماه حبس که به علت عدم سابقه جزایی به احتمال زیاد تعلیق خواهد شد

با سلام
مجازات حمل مشروبات الکلی به سه دسته تقسیم می شود که هر سه هم اعمال خواهد شد :
۱- شش ماه تا یک سال حبس
۲- تا هفتاد و چهار ضربه شلاق
۳- پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی ( تجاری ) کالای یاد شده .

درود درمورد این جرم باتوجه به سن ایشان شش ماه تا یک سال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق و جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی کالای یاد شده لحاظ میشود ، البته ممکنه بخاطر سن کم و عدم سابقه ، با دفاع مناسب بتوانید مجازات کمتر شودیا موقتا حبس اجرا نشود

سلام . جزای نقدی و حبس به جرم مذکور در دادگاه اطفال رسیدگی میشود

سلام
به استناد بند ت ماده۸۹قانون مجازات اسلامی و با توجه به سن مرتکب به جزای نقدی و خدمات عمومی رایگان محکوم میشود

چنانچه ۱۷ ساله باشه در دادکاه اطفال به اتهامش رسیدگی و مجازات حبس و جزایی نقدی دارد
اما باتوجه به نوجوان بودنش درصورت دفاع مستدل از ایشان به احتمال زیاد جرم تعلیقی یا تربیتی صادر بشه

درود
مجازات حمل مشروبات برای بال اول حبس شلاق جزای نقدی میباشد.