چگونه می توانم این مدت را به دو ماه افزایش دهم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۸۴۸ #63093893

سلام
من دانشجو پزشکی هستم و می خواهم به مدت ماه از بشور خارج شوم. مجوز خروج از کشور تنها برای ۳۰روز در سامان سخا صادر می شود.

مشاوره حقوقی مهاجرت تحصیلی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با درخواست از واحد کمسیون خاص مستقر در شهر آراء امکان پذیر است

به واحد کمیسیون خاص درخواست دهید

با سلام
از سامانه مربوطه پیگیری کنید

با سلام
برای مشکل شما سه راه‌کار وجود دارد
۱- مراجعه به کمیسون خاص واقع "نظام وظیفه" واقع در میدان سپاه و تقاضای افزایش مدت.
۲- خروج از کشور با همان اجازه یک ماهه و اقدام به تمدید از طریق سامانه میخک
۳- پس از بازگشت به کشور می‌توانید با آوردن دلایل منطقی و موجه اقدام به توجیه غیبت خود بکنید.
از نظر بنده مورد شماره یک زمان بر و مورد شماره سه کمی دردسرساز است. پس بهترین گزینه استفاده از گزینه شماره دو و در صورت عدم حصول موفییت استفاده از گزینه سه است.

بادرود/ باشرایط شما امکان وجود دارد شما بصورت حضوری به سازمان مربوطه بیگیری کنید

با عرض احترام و ادب
به راحتی با درخواست از واحد کمسیون خاص مستقر در شهر آراء امکان پذیر است ( طبق دوم انتهای سالن باجه ۱۷)
با نهایت امتنان و تشکر
دکتر حشمدار

اگر مشمول به سربازی باشید محدودیت خروج از کشور خواهید تغییر زمان ممکن نیست مگر در مواقع اضطراری