شکایت از بنگاه املاک چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۳ #63084434

سلام. برای فروش خانه موروثی اقدام کردم و برگه انحصار وراثت هم به بنگاه ارایه کردم. بنگاه با اطلاع از موروثی بودن خانه، بدون اینکه از من وکالت فروش بخواهد یا حضور بقیه وراث را برای نوشتن قرارداد شرط کند، مبایعه نامه را نوشت و فقط از من که آنجا حاضر بودم امضا گرفت.بعد متوجه شدیم که ثاحب بنگاه ملک را برای پسر خود خریده است. از اتحادیه املاک پرسیدم و گفتند بنگاه تخلف کرده است.نحوه شکایت و نتیجه شکایت به چه شکل خواهد بود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر اتحادیه قبول دارد که بنگاه مرتکب تخلف شده است باید با آن بنگاه متخلف برخورد قانونی کند اما با توجه به اینکه سایر وراث قرارداد را امضاء نکردند قرارداد را می توانند باطل کنند.