بیمه کردم میگن باید بری رضابت اون اقا رو بگیری؛ چیکار کنم؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۱,۱۶۶ #63080432

من در اتوبان تصادفی داشتم که باعث انحراب من یک نیسان و وانت بوده.که قصر در رفتن درنتیجه
باعث انحراف من و برخورد من با چرخ های عقب کامیون شد. خوشبختانه به کسی جز خودم خسارت وارد نشده. ولی بعد گذشت ۲الی ۴ دقیقه باوجود ترافیکی که ایجاد شده یه پژو ۴۰۵ از لاین سبقت با سرعت به قسمت سمت شاگرد من از عقب تا جل‌و رو میزنه و خسارت بالای بهم وارد میکنه. ازون طرفم افسر منو مقصر میدونه چون من بیمه نداشتم ازون طرفم کروکی و حادثه تصادف به اون شکل نبوده. من میخوام واقعیت هرچی که هست باشه. من تصادف کردم و جسم ساکن بودم که اون خودرو بهم به علت عدم توجه زده ولی افسر همه چیز رو وارونه و ناعادلانه گزارش کرده. من خودروم پارکینگه بخاطر نداشتن بیمه. الان بیمه کردم میگن باید بری رضابت اون اقا رو بگیری من میخوام شخصی درست به موضوعم رسیدگی کنه
درضمن اون وسیله تنها راه درامد خرج زندگی منو خانوادمه میخوام هرچه زودتر کارش رسیدگی بشه و بشه طوری که اون وسیله تنها راه درامدم زودتر از پارکینگ در بیاد.
من دوست دارم حق به حق دار برسه

مشاوره حقوقی تصادفات
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نظربه کارشناسی اعتراض کنید .

بادرودوسلام به نظریه کارشناس اعتراض نمایبد.

با سلام و درود . شما میتوانید به نظری که کارشناس داده است اعتراض کنید .

سلام به کارشناسی اعتراض نمایید موفق باشید

با درود..
با دلایل و مدارک مسـتدل و مستند ابرازی می توانیـد به نظریه کارشناسی اعتـراض نمایید..

سلام
میتوایند به نظریه کارشناس اعتراض کنید

با احترام به نظریه کارشناس اعتراض کنید