آیا با اعتراض به نظریه و انتخاب هیات سه نفره اقدام کنم، چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۴ #63078852

با سلام به وکلای محترم
من در دادخواستی که علیه شهرداری داده بودم مبنی بر تایید بطلان معامله فضولی در جلسه اول دادرسی کارشناس انتخاب حالا کارشناسی نظریه خود را به دادکاه داده و یک برگ هم برای من اومده ولی نمیدانم به نفع منه یا به نفع شهرداری چکار کنم ایا با اعتراض به نظریه و انتخاب هیت سه نفره اقدام کنم و در اعتراض بنویسم اگر نظریه به نفع منه صدور حکم را بخواهم اگر به ضرر منه انتخاب هست چند نفره میشه یک راهنمایی کنید ممنون اگر میشد نظریه کارشناس را ارسال میکردم ایا راه داره ارسال کنم خدمتتون

مشاوره حقوقی شهرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میبایست به دفتر دادگاه مراجعه نموده تا کپی نظر کارشناس را به شما ابلاغ نمایند
پس از ان نسبت به اعتراض یا عدم اعتراض میتوانید تصمیم گیری نمایید

سلام بله البته قبل از هر اقدامی باید نظریه کارشناس را مطالعه کنید و معلوم شود آیا به نفع شما نظر داده و یا خیر.
و البته گاهی ممکن است نظریه ناقص و دارای سهو قلم و اشتباه باشد و شما برای تکمیل آن از دادگاه بخواهید طبق ماده ۲۶۳ ق. م. اقدام نماید یعنی از کارشناس نظریه تکمیلی بخواهد و کارشناس هم اشکالات در نظریه را مرتفع کند
و در صورتیکه نظریه بر خلاف واقعیات خدای ناکرده باشد اعتراض خود را با ذکر دلایل و قبول تودیع هزینه کارشناسی تقدیم کنید.
بله چنانچه تمام مدارک شما دیده شود پاسختان راحت ترست
تماس تلفنی هم ممکنست

سلام. باید نظریه ی کارشناس رویت شود تا بتوان در مورد محتوای آن نظر داد ولی اگر اعتراض کرده و درخواست هیئت کارشناسی سه نفره کنید که البته هزینه ی آن هم با شما خواهد بود با اعلام نظر این هیئت رای کارشناس قبلی مورد استناد نبوده و به رای هیئت ۳ نفره استناد می‌شود چه به نفع شما باشد چه به ضرر شما. البته به آن هم حق اعتراض دارید

باید به دفترشعبه مراجعه و دقیقا نظریه کارشناسی را مطالعه و سپس هر نوع اقدامی اعم از اعتراض یا عدم اعتراض را صریحا اعلام نمایید