آیا حقوق مادربزرگ به نوه خواهد رسید؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۱۶,۱۶۹ #63066

سلام.مادربزرگ من بتازگی فوتکرده اند.و مستمری بگیر پدربزرگم بوده اند.من دختر 30 ساله مجرد و بدون درآمد هستم.پدرم 30 سال قبل فوت کرده و مادرم بازنشسته است که کفاف زندگی را نمی دهد. آیا حقوق مادربزرگم بمن می رسد؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه ازدواج نکرده باشید با مراجعه به اداره مربوطه و وجود شرایط قانونی مستحق دریافت حقوق خواهید بود

سلام
مطابق ماده ۸۶ «قانون استخدام کشوری»، وراث قانونی متوفی، عبارتند از: «فرزندان و زوج یا زوجه دائمی و مادر و پدری که در کفالت متوفی بوده‌اند و همچنین نوادگانی‌که پدر و مادرشان فوت شده و در کفالت متوفی می‌باشند.» البته، قانون برای هر یک از وارثان قانونی، شرایطی را هم تعیین کرده‌است. به عنوان نمونه، فرزندان یا نوادگان پسر، باید کمتر از ۲۰ سال سن داشته باشند. این افراد، تنها در صورتی که بر اساس مدارک معتبر، در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی مورد تایید وزارت علوم، مشغول به تحصیل باشند، می‌توانند از مستمری بازماندگان، تا رسیدن به ۲۵ سالگی، استفاده کنند.

سلام و ارادت
فقط در صورتیکه تحت تکفل ایشان بوده باشید بخشی از مستمری بازماندگان به شما می رسد .

سلام خیر حقوق مادربزرگ به شما نخواهد رسید

سلام و ادب خیر به علت اینکه تحت تکفل نبوده اید

سلام برای گرفتن حقوقشان باید تحت تکفل ایشان باشید

با سلام
شما نمی توانید حقوق پدربزرگ خود را دریافت نمایید ولیکن مادرتان شاید بتوانند