بانک میتونه حکم توقیف اموال و یا جلب برای من بگیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۱ #63062787

بنده ضامن فردی شدم البته به همراه شخصی دیگر که کارمند است ضامن شدیم و در حال حاضر بنده بیکار هستم وام گیرنده اقساطش را پرداخت ننموده و بانک به دادگاه شکایت کرده و مطالبه مبلغی حدود ۲۳ میلیون تومان نموده در زمان ضمانت سفته و یا چک به بانک ندادم حال سوالم اینه که بانک میتونه حکم توقیف اموال و یا جلب برای من بگیره
من یک منزل با حدود قیمتی ۷۰۰ میلیون تومان و یک خودرو با حدود قیمتی ۱۲۰ میلیون تومان دارم
ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم پرداخت از سوی وام گیرنده بانک می تواند علیه ضامن اقدام نماید

با درود بانک وفق تضمینات اخذ شده می‌تواند علیه وام گیرنده و ضامنین اقدام نماید

بانک می تواند علیه شما به عنوان ضامن اقدام کند اما به دلیل تخلفات زیادی که خود بانکها هنگاهم عقد قرارداد انجام می دهند وکیلی که به کلیه قوانین بانکی آگاه باشد و تخصص داشته باشد احتمال زیادی دارد که بتواند از اساس قرارداد را ابطال و یا اعمال دیگری به نفع ضامن و بدهکار انجام دهد

با سلام
بانک میتواند در صورت عدم پرداخت اقساط حکم توقیف اموال شما را بگیرد .
البته شما نیز بعد از پرداخت میتوانید علیه وام گیرنده دادخواست بدهید .

با سلام
در صورتی که شما ضمانت نموده اید و چک و سفته ای نداده اید لابد قرارداد ضمانتی پر و متعهد به پرداخت در قبال عدم پرداخت وام گیرنده تنظیم نموده اید ( فرم ها و قرارداد های بانکی ) که در صورت عدم ایفای تعهد بانک میتواند نسبت به توقیف اموال شما اقدام نماید

سلام ضمانت شما در بانک بصورت تضامنی با ضامن دیگر است و بانک میتواند از کلیه ی اموال شما و ضامن دیگر یه میزان ۲۳ میلیون تومان بدوا توقیف نماید.