آیا غیبت سربازی سو پیشینه محسوب میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳,۴۷۱ #63062611

با سلام میخواستم بدونم غیبت سربازی (فرد خود را به نظام وظیفه معرفی نکرده است) سو پیشینه محسوب میشود و در گرفتن گواهی عدم سوپیشینه مشکل ایجاد می‌کند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر. سو پیشینه محسوب نمی شود.

خیر سو پیشینه نمی باشد .

با سلام
باتوجه به حداکثر مجازات در نظر گرفته شده برای این جرم برای شما سوء پیشینه ای محسوب نمی شود.

غیبت سربازی سوء پیشینه محسوب نمی شود

فرار از خدمت بر اساس ماده۵۹ قانون مجازات جرایم نیروهای مسلح، کارکنان وظیفه نیروهای مسلح(سرباز) هرگاه در زمان صلح بیش از پانزده روز ‌متوالی مرتکب غیبت شده و عذر موجهی نداشته باشند فراری محسوب و چنانچه‌ دستگیر شده باشند به حبس از سه ماه تا یک سال یا سه ماه تا یک سال اضافه خدمت ‌محکوم می‌گردند.
‌همچنین بر اساس ماده۶۰ قانون مذکور کارکنان وظیفه فراری در زمان صلح هرگاه شخصا خود را معرفی و‌ مشغول خدمت شوند به ترتیب زیر با آنان رفتار می‌شود:
‌الف- چنانچه برای اولین بار مرتکب فرار از خدمت شده و ظرف مدت شصت روز ‌از شروع غیبت شخصا خود را معرفی نمایند بدون ارجاع پرونده به مرجع قضایی در مقابل هر روز ‌غیبت و فرار، دو روز به خدمت دوره ضرورت آنان افزوده می‌شود. این اضافه خدمت‌بیش از سه ماه نخواهد بود.
ب- چنانچه پس از مدت ۶۰ روز خود را معرفی کنند و یا‌ سابقه فرار از خدمت داشته باشند به حکم دادگاه به حبس از دو تا شش ماه محکوم‌ می‌گردند.
نظر به حداکثر میزان مجازات های قابل تعیین در فوق سوء پیشینه موثر کیفری شامل حال شما نخواهد شد.

خیر. سو پیشینه محسوب نمی شود

سلام خیر .