به من تهمت زدن چطور اثبات کنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱۹۹ #63044187

سلام حدود یک سال پیش با دختری اشنا شدم توسط شغلم بعد به مرور با هم دیگه دوست شدیم بیرون همدیگرو میدیدیم و یکی دو بار خودش با خواهرش خونه من اومدن این دختر از شرایط کاری من مطلع بود و الان واسم پاپوش درست کرده به صورتی که بین دو فاصله زمانی ۳ روزه ،نامه داره که بکارت داره و بعد از ۳ روز دوباره نامه گرفته که بکارتشو از دست داده این شخص بجز من با چند نفر دیگه رابطه دوستانه داشته الان به من تهمت زده که من بکارتشو ازش گرفتم درصورتی که چنین چیزی بینمون نبوده و با یه برگه پارگی بکارت و دلایل وکیل منو به دادگاه کشونده من توی این دوره ۶ماه دو تا از دوستان همراه با من زندگی کردن و واسه من کار میکردن این دو شخص شاهدن که هیچ اتفاقی بین ما نیفتاده و تمام ملاقاتهای ما بیرون بوده و توی اون دوره که اینا بودن این شخص وارد خونه من نشده این دختر از زرنگی کلید خونه منو با خودش میبره و وقتی کسی خونه نیست میاد وارد لپ تاپم میشه و با واتساپ من به خودش پیام میده و بعدش پاک میکنه که من متوجه نشم الان توی واتساپ این پایما هست که انگار ما رابطمون خیلی نزدیک بوده من چیکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان باید بتوانند ادعای خود را ثابت کنند و شما نیز دفاعتان باید قانع کننده و محکمه پسند باشد.

سلام . از شهادت شهودجهت اثبات ادعا استفاده کنید

به شهادت شهود استناد نمایید..

با درود شما مدعی هستید و باید ادعای خود را با استناد شهود و سایر موارد اثبات کنید

سلام از شهادت شهود استفاده نمایید

باسلام .ایشان به عنوان مدعی باید بتوانند ادعای خود را اثبات نمایند شما دردفاع میتوانید ازشهود خود استفاده نمایید

بادرودوسلام ایشان باعنوان مدعی باید ادعای خودرا احرازواثبات نماید.