قاضی شعبه گفته است که مبلغ پانزده میلیون تومان بابت دادرسی پرداخت کنید تا حکم اجرا شود، آیا این کار قاضی غیر قانونی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۴ #63036600

پس از صدور حکم تجدید نظر به نفع بنده، و درخواست اجرای حکم از دادگاه نخستین. قاضی شعبه دادگاه نخستین با صدور ابلاغیه به ما گفته است که مبلغ پانزده میلیون تومان بابت دادرسی پرداخت کنید تا حکم را اجرا کنیم.
در حکم صراحتا ذکر شده تمام هزینه های وکیل و دادرسی بعهده محکوم هست.

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام هزینه دادرسی را مقوم به فعلا مبلغ .... ریال نموده اید اکنون هزینه دادرسی کامل مشخص شد است پس از واریز هزینه دادرسی حکم اجرا می گردد متقابلا محکوم به و هزینه دادرسی از محکوم علیه اخذ و به حساب شما واریز خواهد شد

سلام اگر در زمان تقدیم دادخواست هزینه دادرسی را علی الحساب زدید باید در مرحله اجرا و قبل از اجرای حکم هزینه کامل دادرسی را با توجه به خواسته مشخص شده پرداخت نمایید