به جای پدرم برادرم میتواند در دادگاه حضور پیدا کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۳۰۵ #63024662

سلام و تشکر از پاسخگویی های شما عمویم در رابطه با ارثیه از پدرم شکایت کرده است پدرم چون مریض است نمیتواند در دادگاه حضور پیدا کند آیا راهی وجود دارد که برادرم بتواند به جای او در دادگاه حضور یابد ممنونم

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شخص دیگری جز وکیل نمی تواند به جای شخص دیگری در دادگاه حضور یابد.

سلام فرزند یا شخص دیگر نمیتواند به جای شخص دیگه برود فقط میبایست یه وکیل برای پدرتان بگیرید

سلام خیر باید خود ایشان حضور یابد و اگر به خاطر بیماری نمی تواند حاضر شود اگر شکایت کیفری هست به دادسرا یا دادگاه اعلام شود تا در صورت لزوم بازپرس یا ماموران جهت تحقیقات نزد وی حضور یابند یا مهلتی داده شود واگر دادخواست حقوقی هست طی لایحه تقاضای تجدید جلسه را بپیوست گواهی پزشک ارسال نمایند...به هر حال در تمام موارد می توانند وکیل دادگستری نیز معرفی نمایند تا اقدامات قانونی انجام شود