باید خودرو جز دارایی بنده به اداره مالیات اعلام شود یا نه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۲۸ #63024073

پدر بنده ۵ سال پیش یک دستگاه خودرو به اشنایی فروخته و وکالت هم داده اما بعد از ۵ سال خریدار هیچ اقدامی جهت تغییر مالکیت انجام نداده تا اینکه پدر بنده فوت نمودند ایا باید خودرو جز دارایی بنده به اداره مالیات اعلام شود یا نه؟خریدار باید چکاری انجام دهد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند دهید

بادرود مالیات بر ارث شامل این خودرو نمیشود به شرطی که مبایعه‌نامه داشته باشید

سلام اگر خودرو فروخته شده باشد و مبایعه نامه باشد شما مالک نیستید شما میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید

سلام
خیر با توجه به عدم مبایعه نامه ایشان میتواند به طرفیت ورثه دادخواست الزام به تنظیم سند و فک پلاک اقدام نمایید !

با سلام
به دلیل داشتن مبایعه نامه ، خودرو متعلق به شما نخواهد بود
شما میتوانید علیه خریدار دادخواست الزام به فک پلاک و تنظیم سند اقامه دعوی و بدوا توقیف خودرو را تقاضا نمایید

با سلام
خودرو جزء دارایی شما که محسوب نمی شود. اما در خصوص خریدار هم شما می توانید با داشتن گواهی انحصار وراثت برایش انتقال سند انجام دهید و هم اینکه خریدار خودش برود دنبال انحصار وراثت پدر شما و سپس علیه وراث دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهد

جزو اموال تعرفه شده به دارایی لحاظ میشود چون در سیستم پلیس راهور مالک هنوز پدر متوفی شماست. مالک باید دادخواست الزام به تنظیم سند خودرو بدهد به طرفیت جمیع ورثه ، قبلش هم باید گواهی انحصار وراثت را اخذ کند. در واقع موضوع کمی پیچیده شده است.