آیا مستمری این خانوم قطع میشه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۹۲ #63016850

سلام اگر خانومی تقریبا پنجاه ساله از سال ۸۵ مستمری پدر فوت شده خودشو با طلاق از شوهرش برای خودش وصل کنه اما باوجود طلاق گرفتن قانونی و توافقی از شوهرش در یک خونه با شوهرش زندگی کنه چه جرمی براش داره! آیا اگه پسر این خانوم که ۲۴ سالشه بیاد و شهادت بده که مادرم با پدرم در یک خونه بعد از طلاق زندگی میکردن و برای وصل کردن مستمری طلاق گرفته بودن
مستمری آموزش و پروش باشه به فرض

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود خیر مستمری قطع نخواهد شد.

بر فرض اثبات ادعا نیز اثری در مستمری دریافتی ندارد.

با سلام
ارگانهای دولتی در حال حاضر بصورت انلاین از وضعیت اشخاص مطلع بوده و صرفا با یه ادعا هیچ ارگانی ترتیب اثری در این باب نخواهد داد چون در قانون سند ملاک عملکرد است نه ادعا...

باسلام
خیر صرف ادعا مورد قبول نیست مستمری قطع نخواهد شد مگر صوری بودن اثبات گردد

با سلام
ارگانهای دولتی در حال حاضر بصورت انلاین از وضعیت اشخاص مطلع بوده و صرفا با یه ادعا هیچ ارگانی ترتیب اثری در این باب نمی دهند و البته سند در قانون ملاک عمل است و با ادعای ایشان موضوعی قابل اثبات نیست

درود بر شما، در این خصوص چنانچه طلاق صوری اثبات شود، نه تنها مستمری قطع شده، بلکه تمام مبالغ دریافتی نیز می‌بایست مسترد شود.

ابتدا باید صوری بودن طلاق اثبات گردد