اگه ناشزه بودنشون ثابت بشه تاثیری در روند طلاقشون داره یعنی دشوارتر میشه؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۰۱ #63009192

سلام چند ماهی میگذره عقد کردیم خانومم خونه پدرشون زندگی میکنه تا خونمون آماده بشه ،تقریبا ی ماهی هست منو از همه جا بلاک کرده و میخواد طلاق بگیره (دوشیزه نیستن)
۱-اگه من خونه و وسایل آماده کنم میتونم درخواست بدم بیاد سر خونه و زندگی و تاثیری داره یا اینکه فقط من باب قطع نفقه هست؟
۳-در کل دادخواست الزام به تمکین راه کار مناسبی برای بازگشتشون هست؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا منزل مناسب تهیه کنید ..

باسلام واحترام .بعدازتهیه منزل واسباب دادخواست الزام به تمکین بدهید درصورتیکه تمکین نکنند تنها نفقه به ایشان تعلق نمیگیرد واجبار به زندگی با شما نمیشوند ومیتوانند مهریه خودرا مطالبه نمایند بهتراست با صحبت ومشاوره موضوع راحل کنید

با سلام بله در این خصوص دادخواست مناسبی تنظیم و تقدیم کنید.

با درود ابتدا سعی در مسامحه کنید لیکن با تدارک خانه و وسایل زندگی علیه همسرتان دادخواست الزام به تمکین از طریق دفتر خدمات قضایی ارائه دهید.

بازگشت به زندگی بستگی به همسر شما داره اگه بخواهد طلاق بگیرد ربطی به عدم تمکین ندارد فقط نفقه به ایشان در حال حاضر تعلق نمیگیرد بهتر است با ایشان صحبت کنید و به توافق برسید جهت انصراف ایشان از طلاق

سلام
با تدارک خانه و وسایل زندگی علیه همسرتان دادخواست الزام به تمکین از دفتر خدمات قضایی ارائه دهید.

با سلام
زوجه ی غیرباکره حق حبس ندارد لیکن میبایست تمکین نماید نظر به امر زوج میبایست اظهارنامه مبنی بر تمکین ارسال نماید در صورت عدم بازگشت زوجه دادخواست الزام به تمکین تقدیم نمائید