همسرم مهریه خود را در دفتر اسناد بخشیده است بعداز سه سال می تواند ابطال آن را بخواهد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۳ #63008393

سلام اینجانب با حضور خانومم در محضر حاضر شدیم و طبق سند اقرارنامه مهریه خودش را بذل کرده ودر ادامه متن سند نوشته شده زوجه از بابت قطعات هبه شده دیگر حقی و حقوقی و ادعایی نداشته وندارد ودر آینده نیز ادعایی در این خصوص نزد مراجع ذیصلاح قابل طرح واستماع نمی باشد. حالا بعداز گذشت سه سال زوجه شکایت ابطال سند کرده آیا قابل بازگشت هبه وجود دارد ممنون.

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
خیر دیگر حقی ندارد .

با توجه به اینکه زوجه به صورت محضری حق رجوع خود را نیز سلب کرده است امکان رجوع به مهریه و مطالبه آن وجود ندارد.