با توجه به تاریخ خرید خودرو و تاریخ اقدام بنده اشکالی در روند پرونده رخ نمیدهد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۴ #63006523

با سلام بنده در تاریخ ۴/۶/۹۸ یه خودرو خریداری کردم که بخشی از قیمت ان را نقد و مابقی سفته دادم و فروشنده به شرط نصف در عقب رنگ بهم دادن و در قولنامه هم قید شد اما بعد متوجه شدم که بیشتر از انچیزی که شرط کرده بود رنگ دارد بعد ان سعی کردم دوستانه با هم کنار بیایم و از قیمت ماشین کم کند ولی راضی به این کار نشد. بعد من در تاریخ ۱۰/۱۰/۹۸ اقدام برای صدور تامین دلیل کردم و با نظر کارشناس دادگشتری باید خودرو ۴ تمن از قیمت کسر بشه و پرنوده رفته برای جلسه و صدور حکم. حالا سوال من ا شما این است با توجه به تاریخ خرید خودرو که در ۴/۶/۹۸ بود و تاریخ اقدام بنده که ۱۰/۱۰/۹۸ بوده اشکالی در روند پرونده رخ نمیدهد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر تاثیر در رونده پرونده ندارد با توجه خیار عیب و اینکه مبنای معامله شما این بوده که فقط قسمت کمی رنگ دارد این حق قانونی شما یا جهت فسخ معامله یا دریافت ارش می باشد

دوست عزیز باسلام
موضوع شما در حقوق تحت عنوان خیار عیب مطرح می شود. خاصیت خیار عیب فوری بودن آن است یعنی از زمانی که شما متوجه این قضیه می شوید با نظر عرف وقت دارید که اقدام به فسخ بنمایید یا ارش(تفاوت قیمت سالم و معیوب) مطالبه نمایید. باید ببینید که دقیقا کی متوجه عیب شدید و چه زمانی به فروشنده اعلام کردید چون ایشان قطعا تماس های شما را به عنوان سند ارائه می کند. این عرف را می توانید از اتاق اصناف و یا صنف بنگاه ها و فروش گاههای اتومبیل پرسش کنید
امیدوارم پاسخ بنده راهگشا باشد
ایام به کام