اگر بخواهیم در حال حاضر خسارت رو به علت عدم تسلیم مبیع از فروشنده مطالبه کنیم حدودا چه مبلغی میشود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۰۵ #62987791

با سلام:ثمن پرداخت شده به میزان صد و سی هزار تومان در سال ۱۳۷۸ در ازای خرید ملک را اگر بخواهیم در حال حاضر به علت عدم تسلیم مبیع از فروشنده مطالبه کنیم حدودا چه مبلغی میشود؟باتشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و عرض ادب
خسارت تاخیر تادیه از روز تقدیم دادخواست تا زمان اجرای حکم با توجه به نرخ اعلامی سالیانه توسط بانک مرکزی محاسبه میشود.

سلام خسارت تاخیر تادیه از تاریخ تقدیم دادخواست و براساس شاخص بانک مرکزی محاسبه میشود

خسارت تاخیر تادیه از تاریخ تقدیم دادخواست محاسبه می گردد

بادرودوسلام خسارت تاخیر تادیه ازوقت مطالبه رسمی قابل دریافت می باشد.

از تاریخ مطالبه طلب به ان خسارت تاخیر تادیه تعلق میگیرد

خسارت تاخیر تادیه از زمان مطالبه رسمی تعلق می گیرد

سلام خسارت در خصوص مبلغ معین از تاریخ تقدیم دادخواست محاسبه میشود نه سال ۷۸ .در صورتی که خسارت روزانه و یا هر شرط دیگری در صورت عدم تسلیم مبیع در تاریخ مشخص ذکر کرده اید میتوانید در آنخصوص شکایت کنید