میتوانم درخواست طلاق از طرف زوجه رو داشته باشم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۵ #62981848

با سلام و وقت بخیر.همسر من به مدت دو سال رفتارهای مشکوک داشتن ولی هیچ وقت زیر بار رفتارشون نمیرفتن قریب به سه ماه با من همخوابی نداشتن و حتی حای خوابشان هم از ما جدا بود تا اینکه بهشون بیشتر شک کردم و تعقیبشون کردم و دیدم به جای سرکار به ساختمان مسکونی که خودشان ریموت پارکینگش رو داشتن رفتن و ماشین همکار خانومشون هم جلوی درب اون ساختمان پارک شده بود اولش مطمئن نبودم که این ماشین متعلق به همکار همسرم هست«من پارسال هم چون به این خانوم فخش داده بودم توسط همسرم کتک خورده بودم و انکار پشت انکار» باهاشون که تماس گرفتم گفتن سرکارن در صورتی که هر دوی آنها در اون اپارتمان بودن یک ساعت و نیم از رسیدن همسرم به اونجا که گذشت خانوم سوار ماشین شدن و رفتن ولی همسرم همچنان انجا بودن وقتی باهاش تماس گرفتم و داد و بیداد قولنامه خونه رو نشان داد که به نام خودش خورده بود ولی رابطه ش رو انکار کرد و گفت صرفا این خانوم چون ماشینم جوش آورده بود برام تخم مرغ گرفته بودن و رفتن در صورتی که ماشین قبلترش هم آنجا پارک بود. و وقتی وارد منزلشون شدم خانوم رفته بود و همسرم هم حموم رفته بودن میخواستم بدونم میتوانم با این استناد تقاضای طلاق از طرف زوجه رو داشته باشم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حتی بر فرض اینکه رابطه نامشروع نیز اثبات شود ،امکان استناد به آن و درخواست طلاق ،بسیار سخت و مشکل خواهد بود.

با سلام
باید دلایلی برای اثبات داشته باشید تا بتوانید طلاق بگیرید

متاسفانه شما با عجله ای که به خرج دادید و با برخورد احساسی تان امکان شکایت را از خودتان سلب نمودید و بعید است بتوانید موضوع را با شکایت ثابت کنید چراکه قطعا همسرتان تمامی سرنخ ها را از بین برده و احتمال موفقیت برای اثبات موضوع در حد صفر است .

اقدامات اولیه شما عجولانه بوده است . در این چنین مواقعی باید ابتدا برای اثبات رابطه نامشروع اقدام نمایید
شما باید ابتدا رابطه نامشروع همسرتان را اثبات و در صورت محکومیت ایشان اقدام برای طلاق نمایید
به هرحال اگر قصد شما طلاق است راهکارهای قانونی متعدد میتواند برای شما راهگشا باشد...