مطالبه وجه از کارفرما چگونه به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۱,۵۱۸ #62959699

عرض سلام خدمت همه سروران.بنده مدت ۸سال دریک پروژه بیمارستانی پیمانکار جزء بودم یک ماه قبل ازعید حدود ۴ ماه قبل یهو پیمانکار اعلام کرد کارفرما او را عزل کرده و شخص وشرکت دیگری را بجای ایشان آورده و عملا بدون هیچ تصویه حساب و اینکه هیچکس پاسخگو باشد من و امثال بنده سرگردان فقط وعده هایشان را میشنویم درحالی که تمام این مدت بیمه بوده و همه نوع مدرک بابت اثبات دارم حتی ابزار بنده هنوز داخل کارگاه موجود است خواهشا بنده را
راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
علیه کارفرما و پیمانکار طرح دعوی نمایید

از طریق اداره محل کار خود اقدام کنید

سلام.از طریق اداره کار محل خدمت خود پیگیری کنید

با سلام و درود . شما میبایست شکایت خود را به اداره کار ارائه نمایید .

با سلام . از طریق اداره کار پیگیری نمایید .

اینکه پیمانکار را تغییر داده اند ارتباطی به شما ندارد رابطه شما با پیمانکار رابطه کارگری و کارفرمایی است که اثبات این موضوع با شماست لذا با مدارک و مستندات خود به اداره کار محل خدمت مراجعه و در خصوص حقوق و مزایا خود طرح دعوا نمایید.

در اداره کار مطالبات و حقوق خود را مطرح کنید