ایا قبول به گرفتن کالا در مکالمه تلفنی معامله را اثبات می کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۵ #62938288

سلام وقتتون بخیر
بنده یک دستگاه ps۴ رو داخل دیوار اگهی کردم و بعد از چت داخل دیوار و گذاشتن قرار معامله ps۴ رو به ایشون دادم بدون اینکه از ایشون مدرکی بگیرم (به خاطر اعتماد بی جا) اما ایشون از پرداخت پول اجتناب می کنه
بیشتر از چند مکالمه تلفنی ایشون رو من ذخیره کردم که داخل مکالمه ایشون قبول کردن کالا رو از من گرفتن و حتی من جوری از ایشون داخل یک مکالمه سوال م کنم که روز و وقت و نحوه گرفتنشم ایشون تایید می کنند
ایا من با این مکالمات می تونم ثابت کنم ایشون از من کالا رو گرفته و پولی پرداخت نکرده؟
دوتا شاهد اگر باشد چی با شهادت شاهدین نیز می شه اثبات کرد؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود به مکالمه می‌توان استناد کرد
به شهادت شهود استناد کنید

بله معامله واقع شده و شما میتوانید برای گرفتن ثمن معامله دادخواست بدهید ،میتوانید از مکالمات خود و شهود هم در جلسه ی دادگاه استفاده کنید ،اگر خریدار ادعا کند که پرداخت کرده باید انرا ثابت کند

با سلام و وقت بخیر؛
مکالمه ضبط شده در کنار سایر ادله اثبات کننده به شرط صحت انتساب امکان اثبات موضوع را دارد لکن به تنهایی از قدرت اثباتی برخوردار نمی‌باشد