آیا میتوانم از همسر اولم به دلیل تهمت رابطه نامشروع شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۶ #62925635

یک سال پیش از همسرم بصورت توافقی و بعلت اختلاف سلیقه و بدون درگیری و حرف و حدیثی جدا شدم و بلافاصله ازدواج مجدد کردم و بعد از ازدواج متوجه شدم همسر سابقم تهمت رابطه پنهانی با همسر دومم را میزند و همه جا اعلام کرده است که من و همسر دومم قبل از جدایی رابطه داشتیم و علت طلاق هم همین بوده است و ماههای اول اعتنایی نکردم اما بعد از شش ماه دامنه این تهمت ها زیاد شد و بعد از یک سال بین من و همسر دومم مشکل بوجود آمده و بارها همسر دومم قهر کرده و شرط برگشتن این بوده که یا این مسئله رو حل کنم و یا طلاق میگیرد.
آیا میتوانم از همسر اولم شکایت کنم؟
و شاهد دارم که حرفهای همسر اولم دست به دست میچرخد و باعث مشگل در زندگی دومم شده است.

مشاوره حقوقی افترا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله.به اتهام افترا از ایشان شکایت کنید

چون شاهددارید می توانید شکایت کنید

با درود عمل ایشان افترا و قابل تعقیب و اثبات با گواهی شهود و مطلعین است