قرار نهایی صادر شد, چه مفهومی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۱۰ #62924577

سلام پیام قرار نهایی صادر شد برای من اومد الان این ‌پیام اومد بعد از یکماه
آقای __________ پرونده شما به شماره
____________و شماره بایگانی
به شعبه ۱۰۱ کیفری دو - بانه ارجاع شد معنیش چی هست ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرار نهایی بدین معناست که نسبت به پرونده شما در دادسرا تصمیم گرفته شده است اعم از قرار منع ،موقوفی،ترک تعقیب یا جلب دادرسی ،اناطه و عدم صلاحیت .درسوال مورد اشاره چون پیام به دادگاه ارسال شده آمده حتما بخشی یا تمام شکایت شما منجربه صدور جلب دادرسی شده است .

قرار نهایی شما جلب دادرسی است

سلام
پرونده شما بعد از مرحله دادسرا صدور قرار نهایی به دادگاه کیفری دو به جهت صدور حکم ارجاع میگردد !

پرونده منتهی به صدور تصمیم شده است

سلام
قرار نهایی شما جلب دادرسی است

با سلام قرارنهایی صادرشده طرف دعوی به قرار اعتراض کرده پرونده به شعبه ۱۰۱کیفری دو ارجاع شده.