اگر خانم بنده در خصوص مهریه خود دیگه هیچ اقدامی نکنه، آیا بعد از یک مدت به صورت خودکار همه چی از توقیف در می اید؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸۵۶ #62904242

همسر بنده ۶ ماه پیش بابت دریافت مهریه ماشین ومنزل و حساب بانکی بنده رو مسدود کرده بعدش لطف فرمودن و فقط حساب حقوقی بنده چون کارمند بودم و اقساط داشتم را باز کردن این مدت هم برای من ابلاغیه می امد و منم اعتراض می زدم راجب هزینه دادرسی و خود مهریه الان می گم تکلیفت چیه می گه دیگه پیگیری نمی کنم همینطور ماشین میخوان و حساب ها توقیف و مسدود بماند.
و حالا سوال بنده
اگر خانم بنده در خصوص مهریه خود دیگه هیچ اقدامی نکنه و قصدش فقط اذیت باشه آیا بعد از یک مدت به صورت خودکار همه چی از توقیف در می اید؟
چه مدت طول می کشد؟
و یا اینکه ایا من باید کاره خاصی انجام بدم برای رفع مسدودی؟

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست اعسار بدهید... تازمان رضایت همسرتان دادخواست ادامه دارد

سلام دوست عزیز
باید ببینید همسرتان در چه مرحله ای دیگر پیگیر نیستند اگر حکم صادر شده باشد فقط بعداز اجرا و رضایت ایشان امکان رفع مسدودی وجود دارد و اگر قبل از آن باشد بهرحال دادگاه مکلف است نسبت به دادخواست ابرازی تصمیم مقتضی بگیرد

با سلام نسبت به رفع توقیف موارد یاد شده (موارد مشمول مستثنیات دین) بایستی در اجرای احکام اقدامات حقوقی و اعتراضات لازم را انجام دهید و چنانچه نیاز به تقویم و قیمت گذاری کارشناسی خودرو توقفی است باید این موضوع به اجرای احکام منعکس تا تعیین تکلیف گردد. ضنا در خصو اصل محکومیت ضروری است که تقاضای اعسار و تقسیط حکم محکومیت را بنمایید.

فلسفه توقیف آن است که ازمحل فروش آن بخشی از مهریه وصول شود واین فرایند زمان بر است

سلام تا زمانی که همسر رضایت ندهد اموال شما توقیف باقی می ماند

سلام امکان رفع توقیف بصورت خودکار وجود ندارد و بهتر است رضایت ایشان را جلب نمایید

بسمه تعالی
با سلام
همانگونه که توقیف اموال به درخواست محکوم له (زوجه) بوده رفع توقیف آن نیز منوط به درخواست اوست و یا اینکه شما مبلغ باقی مانده مهریه را به صندوق دادگستری تودیع نمایید و یا اینکه همسر شما رضایت کامل خود را به اجرا اعلام نماید. (فرق اعلام رضایت و درخواست رفع توقیف در این است که در صورت اول زوجه دیگر امکان اقامه دعوی مجدد و یا پیگیری پرونده را ندارد اما در حالت دوم فقط درخواست رفع توقیف می دهد و امکان اجرای حکم در آینده وجود دارد.)
و یا اینکه رضایت نامه محضری از همسر خود دریافت داشته و به اجرا ارائه نمایید