میخوام سند به نامم زده بشود؛ چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۸ #62866001

سلام.
منزلی رو خریداری کردم از برادر خانومم. زمان خریداری نمیشد سند رو بنام خودم و بزنم و فقط باید به نام فامیل درجه ۱ فروشنده واگذار میشد به همین خاطر قرار شد به نام خانومم زده بشه تمام این سالها من اقساط رو میدادم و الان که تقریبا داره اقساطش تموم میشه میخوام سند به نامم زده بشه خانومم میگه نه خونه مال منه. در صورتی که شرط براین بود که در پایان بنام ‌من بشه. هیچ جایی هم قید نکردیم و ننوشتیم و تنها بصورت لسانی بوده. کاری میشه کرد؟؟؟ تنها مدرکم فقط پرینت پرداخت اقساط وام هست که طی این چند سال پرداخت کردم. ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با استناد به پرینت بانکی پرداخت اقساط میتوانید دادخواست مطالبه وجه ثبت علیه خانم نمایید.

باسلام برای تنظیم سند بنام شما نمیشه ادعایی کرد و شما صرفا میتونین طرح دعوای مطالبه وجه کنین

با سلام.
دادخواست مطالبه وجه علیه همسرتان مطرح کنید.

با سلام
با استناد به پرینت بانکی پرداخت اقساط و نیز داشتن چند نفر شهود مبنی بر دلیل بنام زدن این ملک برای همسرتان احقاق حق نمایید .

سلام
با استناد پرداخت اقساط دادخواست مطالبه وجه ثبت نمایید

میتوانید دادخواست مطالبه وجه علیه خانم طرح کنید به استناد اینکه دین ایشان را پرداخت کرده اید