همسرم مهریه گذاشته اجرا منم ماشینمو زدم به نام کسی دیگه، مرتکب جرم شده ام؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۶۸ #62851053

سلام
من یکساله نامزد کردم. همسرم مهریشونو گذاشتن اجرا منم بعده این که گذاشتن اجراع ۶ روز بعده این که شکایت کردن منم ماشینمو به نام کسی دیگ زدم میخاستم بدونم قاضی ماشینمو بر میگردونه؟ یا چی؟ایا حق یک انسان مگ یک خونه یک ماشین نیست؟ ممنون میشم اگ جواب سوالمو بدید!

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
انتقال به غیر پس از شکایت،فرار از دین محسوب میگردد و انتقال ابطال میگردد و اگر خودرو منبع در آمد و امرار معاش شما باشد میتوانید مستثنیات دین ادا نموده و اعتراض دهید

شما خود اقدام به جرم فرار از دین اقدام نموده اید

خیر اگرهنوز رای قطعی صادر نشده نگران نباشید

با سلام
در صورتی که از طریق دادگاه اقدام کرده باشد و انتقال قبل از محکومیت قطعی باشد مشکلی ندارید ولی اگر از طریق اجراییات ثبت اقدام نموده باشد شم مرتکب جرم شده اید و سند باطل میشود و اتومبیل استرداد میشود

سلام
اگرانتقال اموال قبل از دادخواست مطالبه مهریه باشدزوجه نمی تواند نسبت به آن اموال ادعایی داشته باشدولی اگرانتقال اموال بعداز دادخواست مهریه باشدفرارازدین محسوب شده واعتباری ندارد.درخصوص خودرو اینکه جز مستثنیات دین نمی باشد مگر اینکه اثبات کنید وسیله امرارمعاش شما می باشد

باتوجه به اینکه تاریخ انتقال بعد از صدور اجراییه است امکان شکایت کیفری تحت عنوان فرار از دین مستند به ماده ۲۱ قانون نحوه اجرای محکومیت مالی وجود دارد.

سلام
ظاهرا شما اتومبیل خود را برای فرار از پرداخت مهریه همسرتان به نام دیگری کرده اید در این صورت ایشان می توانند ابطال سند انتقال به نام دوستتان را از دادگاه تقاضا نمایند
از سوی دیگر ماشین جزو مستثنیات دین نیست ولی اگر خانه شما را توقیف کردند و خانه در حد نیاز شما باشد می توانید به توقیف آن به‌عنوان عنوان اینکه مستثنیات دین است اعتراض کنید