در دادگاه میتوانند عکس و پیامهای مرا نشان دهند که اثبات کنند در ارتباط بوده ایم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۰۴ #62849414

سلام و وقت بخیر، از سال ۹۴ تا ۹۶ با اقایی در ارتباط بودم. دیشب به درب خونه سنگ زدن و الان خانوادم در جریان قرار گرفتن..
اگر شکایت کنیم برای این موضوع
انکار کنم چه؟؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام میتوانید از باب ایجاد مزاحمت شکایت کنید.

اگر صحت عکسها محرز شود می تواند قابل استناد باشد

با سلام و احترام
شما میتوانید شکایت خود را مبنی بر سلب اسایش را مطرح کنید و همچنین اثبات ادعایی با عکس و پیام احتمال ان کم است و صرفا اماره ای است که میتواند به علم قاضی کند اما در صورت واقعی بودن و ان ها قابل استناد است
موفق باشید

با سلام،موضوع ارتباطی به ارتبا‌ ندارد، میتوانید شکایت مزاحمت و سلب اسایش را مطرح نمایید

نیازی به توضیح نمی باشد شما میتوانید با اتهام ایجاد مزاحمت و توهین و اهانت شکایت نمایید

با سلام
در مورد جرایم منافی عفت تفحص تقریبا ممنوع می باشد لیکن اگر اسناد و مدارکی که شما فرمودید به دادگاه ارایه شود اتهام شما را محرز می نماید

سلام
دادگاه ها معمولا در این موارد تفحص نمی نمایند ولی فیلم و عکس عکس اگر اصالت داشته باشد می تواند قرینه صحت ادعا باشد و توصیه می شود که شما اختلافات را از طریق مذاکره حل و فصل نمایید