آیا میتوانند من را مجبور به نگهداری بچه بکنند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۳۰ #62835817

به صورت توافقی از همسرم جدا شدم و حضانت فرزند مشترکمان را پذیرفتم ولی بعد از چند ماه شرایطم طوری رقم خورده که توان نگهداری فرزندم را ندارم الان حدود ۵ ماه هست که بعد از آخرین باری که فرزندم رفته پیش مادرش بنده از تحویل آن امتناع کردم . از دست بنده در این خصوص شکایت کردند ولی در مورد نفقه تا الان شکایتی نکردند. قاضی بنده را احضار کرد که بنده شرایطم را توضیح دادم و گفتم که حاضر به پرداخت نفقه هستم
و چطور میتوان درخواست دیدن فرزندم را بدم که دچار مشکل نشوم؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در هر صورت شما ملزم به حضانت فرزندتان می باشید .

دادخواست ملاقات فرزند دهید.البته نگهداری فرزند تکلیف قانونی نسبت به پدر و مادر است واگر استنکاف کنند با شخص صالح که هزینه را از پدر ودر صورت نبود از جد پدر و مادر مطالبه میکنند

نگهداری و حضانت از فرزند مشترک بر عهده پدر بوده و شما ملزم به حضانت فرزندتان می باشید .