اشتباه در سامانه ثبت ثنا نیاز به پیگیری دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳,۴۰۲ #62818208

سلام تو سایت سامانه ثنا دیدم یه ابلاغیه به اسم خودم اومده وقتی بازش کردم ابلاغیه مال یه شهر دیگه بود و اصلا به من ربطی نداشت
فک کنم تشابه اسمی بود
بنظرتون پیگیر بشم یا نه

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حتما از طریق شعبه مربوطه پیگیری نمایید .

بسمه تعالی
باسلام
وقت بخیر
اگر کدملی شما درج گردیده است بحث تشابه اسمی منتفی است و چه بسا ممکن است شخصی در شهرستان دیگری از شما شکایت کرده باشد لهذا موضوع را پیگیری نمائید.
موفق باشید

بادرود/ لطفا بیگیری کنید ثنا براساس کد ملی میاد ودرصد اشتباه کم است

با درود
می‌بایست پیگیر شوید.

با درود
می‌بایست پیگیر شوید.

شما پیگیری نمایید بهتراست.میتوانید باشعبه مورد نظر مشورت نمایید.

با سلام
پیگیری نمایید گاهی اوقات به ندرت این اتفاق می‌افتد اما مشکلی نیست