گرفتن شناسنامه چه مراحلی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۹ #62807717

سلام و خسته نباشید خدمت شما مدیران و وکلا سایت
من قبل از بدنیا آمدن مادر و پدرم در اثر تصادف دچار ضربه مغزی و مرگ شدند
و من از آن تصادف سالم بدنیا آمدم
پس از این اتفاق من تا ۲۰ سالگی بدون مدرسه رفتن و کار کردن و حتی داشتن سواد خواندن و نوشتن کنار مادربزرگم زندگی میکردم
بدلیل نا آشنایی مادربزرگ من با ثبت احوال و شناسنامه هنوز من با داشتن ۲۳ سال سن شناسنامه و کارت ملی ندارم
مادربزرگم پارسال از دنیا رفت
و من تنها ماندم
من میخواهم به شهر بروم و کار کنم
و خلاصه برای هرکاری نیاز به شناسنامه و کارت ملی دارم
بسیار شرایط برای من سخت است اکنون
لطفا بفرمایید من باید چکار کنم

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد

سلام
میتوانید مراتب درخواست را با ضمیمه کردن مدارکی مانند گواهی تولد شهادت ‌شهود به اداره ثبت احوال محل تولد دهید

با ارایه مدارک موجود و شهادت شهود به اداره ثبت اقدام و در غیر این صورت از طریق دادگاه اقدام نمایید.

سلام
ابتدا از طریق اداره ثبت احوال اقدام کنید اگر مورد قبول نشد از طریق دادگاه دادخواست اثبات نسب مطرح کنید

باید با ارائه مدارک مربوط به تولد خود و معرفی شهود به اداره ثبت احوال تقاضای صدور شناسنامه را مطرح کنید . در صورت عدم موافقت اداره ثبت احوال با مدارک شما و یا چنانچه اساسا مدرکی برای اثبات ادعایتان نداشته باشید ناچار از طرح دعوی اثبات نسب در دادگاه خواهید بود .