ادعا کردند جهیزیه خط و خش برداشته؛ آیا شکایت ایشان وجهه قانونی داره؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۲۹ #62798126

جهیزیه منزل توسط همسرم استرداد شد درمان استرداد بنده نبودم و ایشان ادعا کردند جهیزیه خط خش برداشته و من از ابتدا به تعیین امین اعتراض داشتم چون ایشان اعتیاد داشتند بعد از بردن جهیزیه ایشان شکایت تخریب کردند و کل اثاث را داغون کردند این در حالی هست که طبق گزارش مامور استرداد فقط خط خش ثبت شده ... آیا شکایت ایشان وجهه قانونی داره؟ البته جهیزیه از دوماه قبل استرداد در اختیار ایشون بوده طبق ابلاغ قانونی

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نظر نمی رسد راه دفاعی داشته باشد . چون تامین دلیلی قبلا صورت نگرفته که ثابت کند قبلش چه بوده و الان چقدر تخریب شده و ... در کل اثبات خسارات عمدی نیازمند اثبات این است که قبلا فلان کالا دقیقا چگونه بوده و الان چطوری خسارات دیده و... جهیزیه کالا مصرفی است و مسلما در طول زمان زندگی مشترک اسیب می بیند و قرار نیست تا ابد سالم بماند مگر اینکه شخص عامدا تخریب کرده باشد که چنین امری اگر ثابت شود مجازات تخریب عمدی اموال غیر دارد .

با درود
اگر شخصی زیان وارد کرده باشد و اثبات شود باید جبران گردد

درصورتی که طبق گزارش مامور استرداد تخریب ثبت نشده باشد تخریب هم اثبات نخواهد شد.

همانی ک مامور استرداد اموال ثبت کرده و گزارش داده قابل استناد هست و من باب همان موضوع میتواند شکایت خود را مبنی بر خط و خش مطرح نماید ک بنابر این بحث تخریب منتفی است

درود از باب تخریب نمی توانند طرح دعوی نمایند.

خیر تخریب محسوب نمی‌شود
البینه علی المدعی

با سلام..
در اینخصوص طرح شکایت تحت عنـوان تخریب اساسا منتفی می باشد. ولی در صورتیکه در گزارش مامور استرداد به موارد خط و خش اشاره شده باشد، مشارالیه می تواند با طرح دادخواستی در اینخصوص و جلب نظریه کارشناسی تنها در خصوص خط و خش خسارت دریافت نماید..
موفق باشید..