عنوان اقامه دعوی و شکایت اینجانب چیست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۶۶ #62792774

باسلام- شخصی در کنار دیوار زمین مزروعی اینجانب بدون رعایت حریم و فاصله، جوی آب احداث کرده که با نفوذ آب به پی دیوار منجر به سست شدن و تخریب آن خواهد شد.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا اقدام به تامین دلیل نمایید..

با سلام
تامین دلیل انجام دهید. سپس دعاوی جبران خسارات وارده و رفع مزاحمت طرح کنید.

موفق باشید

ابتدا تقاضای تامین دلیل ب شورای حل اختلاف بدهید،پس از بررسی و ارزیابی موضوع توسط کارشناس محترم مستند ب آن دادخواست رفع مزاحمت را مطرح کنید،مطالبه کلیه خسارات نیز ممکن هست

با سلام
ابتدا با تامین دلیل میزان خسارت توسط کارشناس مشخص وسپس دادخواست مطالبه خسارت را بدهید

با سلام این موضوع حقوقی بوده و باید مطالبه خسارت و الزام به رعایت حریم جوی نمایید.

سلام
ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس اقامه دعوی رفع مزاحمت اقامه کنید

باسلام
بدوا برای تامین دلیل اقدام و سپس به استناد نظریه کارشناسی برای رفع مزاحمت و مطالبه خسارت طرح دعوی کنید