اگر شکایت به مراجع قضایی کند این خانم آیا مهریه بهش تعلق میگیرد یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۴ #62788181

خانمی به دلایل غیر موجه از جمله من بیمار سرطانی بد خیم هستم که یه ماه دیگر زنده نیستم و نیاز به آرامش دارم و همسرم و فرزندانم عوامل استرس من هستند .نباید با خانواده همسرم رفت و آمد کنم چون آنها محجبه هستند و خانواده بی بند بار منو قبول ندارند و آزادی های نا موجه را دوست ندارند و.....خانه و فرزندان را ترک میکند و مدت ۳ ماه ، ۸ ماه و .. از همسر و خانواده خود به دور ست .۸ ساله این حرفا رو میزند بخاطر ایشان از کودکی دخترش با خانواده مادر بزرگم (پدر) زندگی میکند چون نمیخواد با بی بندباری زندگی کند.هم اکنون هم خانم ادعا میکند که قصد طلاق ندارد و فقط میخواهد مهریه اش را که سال ۶۰ به مبلغ ۶۰۰۰۰ تومان بوده بگیرد در حالیکه نیت اش این ست که طلاق بگیرد تا بتواند حقوق مستمری مادرش که فوت شده را بگیرد.همسر این خانم بضاعت مالی قوی ندارد اما یه خانه ملکی دارد و معاش آنها را در حد متوسط برطرف میکند .مردی ست که به اصول اسلام مقید ست و بی بند باری رو نمیپسندد.میخواستم بدونم اگر شکایت به مراجع قضایی کند این خانم آیا مهریه بهش تعلق میگیرد یا خیر؟ روال حقوقی اش به چه صورت خواهد بود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ارتباطی به محجبه و غیر محجبه یا مقید و غیر مقید بودن ندارد و در هر صورت مهریه به ایشان تعلق خواهد گرفت.

سلام
زوجه درهر صورت امکان مطالبه مهریه را دارد و مواردی که گفتید نمیتواند مسقط مهریه باشد

مهریه زن در هر حال به او تعلق میگیرد و با نرخ روز محاسبه میشود مگر اینکه اسناد و مدارکی دال بر پرداخت آن ارائه داده شود