ملک را تخلیه کردیم ولی موجر ادعا می کند نه ماه بعد از اتمام قرارداد منزل را تخلیه نکردیم و ما محکوم شدیم چه اقدامی می شود انجام داد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲۹ #62786136

حدود هفت سال پیش مستاجر خونه ای بودیم با اجاره ماهیانه یک میلیون و سیصد ، مشخص نیست صاحبخانه شکایت کرده یا وکیل ( صاحبخانه سه سال پیش مرده ) و ادعا کرده که ما نه ماه بیشتر توخونش بودیم با وجود اینکه چک تضمین رو پس گرفتیم و ودیعه رو هم پس نداده ، به دلیل تاخیر ( نه ماه) دادگاه ما رو غیابی ( آدرس ما مجهول المکان عنوان شده ) روزی ۲۰۰ هزار تومن جریمه یعنی ماهی ۶ میلیون یعنی ۵ برابر اجاره جریمه کرده ، درصورتیکه ما اجاره رو کامل پرداخت کردیم حتی چند ماهی که خونه خالی بود و اون آقا ودیعه ما رو پس نمی داد و دنبال مستاجر جدید بود و وکیل با تبانی با قاضی حکم توقیف اموال گرفته ،شکایت کردیم دوباره تجدید نظر هم رفته پیش همون قاضی سه باره هم واسه تجدید نظر رفته پیش همون قاضی.می توانیم اقدام قانونی کنیم؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
واخواهی نمایید و مدارک خود را مبنی بر تخلیه سر موعد ارائه دهید .

سلام اگر رسید مبنی بر تخلیه و تحویل کلید به مالک را داشته باشید ، قطعا به پرداخت اجرات المثل محکوم نمی شوید . ضمن این که استرداد چک تضمین تخلیه به شما دلیل قوی مبنی برتخلیه ملک می باشد .

اینکه شما چک تضمین شده را پس گرفته اید اماره ای بر تحویل واحد مسکونی است و با دو شاهد می توانستید ادعای خود را اثبات کنید. اگر رای قطعی در تجدید نظر صادر شده است دیگر راه اعتراضی باقی نمانده است.(اگر پاسخ اینجاب به شما کمک کرد شماره ی مارا به خاطر بسپارید)

باسلام شما باید اسناد محکمه پسند داشته باشی والا نمی توانی از خود دفاع نمایی