چگونه میتوانم از مراجع قضایی این خواسته را محدود کنم و حضانت را از وی سلب کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۳ #62767758

با سلام

دختری ۷.۵ ساله دارم که مادرش (همسر اینجانب) متارکه نموده و الان در شهر دیگری کار و زندگی میکند و هر از چندگاهی برای پیگیری کارهای خود (و ادعای دیدن دخترمان) به شهر ما سر می زند. البته در اینجا نیز منزل دیگری دارد و وقتی می آید در منزل ما ساکن نمیشود.
چندی پیش (حدود دو ماه پیش) در بخش اعصاب و روان بیمارستان شهرمان چند روزی بستری شده بود و روانپزشک ایشان با من تماس گرفت و گفت چون ایشان در مورد تصمیم به خودکشی و ... صحبتهایی داشته مطلقا نباید بچه با ایشان تنها بماند.

با توجه به اینکه قانونا تا ۹ سالگی حضانت با بنده است و از طرفی مادرش اصرار دارد فرزندمان را با خود به شهر خود ببرد یا در شهر خودمان در منزلش نگه دارد
آیا دادگاه می تواند از بیمارستان بیماری ایشان را استعلام و با توجه به وجود این خطر سلب حضانت کند؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عدم تعادل روانی مادر میبا ست توسط پزشکی قانونی تایید شود

با سلام
هر چند که ملاقات با فرزند حق قانونی هر والدینی میباشد
اما اگر بیم امنیت جانی برای طفل میرود بایستی با استناد به آزمایشات و گواهی پزشکی مبنی بر این عنوان ( خودکشی ) موضوع در دادگاه رسیدگی و طبق نظر دادگاه عمل شود
احتمالا ملاقات فرزند توسط زوجه در حضور زوج انجام گیرد

با سلام حضانت امری است که مصلحت طفل تاثیر بسزایی در تصمیم دادگاه دارد اینکه دادگاه با استعلام از بیمارستان بتواند حضانت را بر عهده شما باقی گذارد قوت می گیرد.

سلام. عدم تعادل روانی مادر میبا ست توسط پزشکی قانونی تایید شود

حضانت حقی است که از سوی شما به مادر داده شده و به صرف مشکلات روحی مادر نمی توانید این حق را از او سلب کنید.بنابراین بهتر است از طریق توافق حضانت فرزندتان را از او استرداد کنید. استرداد حضانت مطابق قانون با مواردی مانند ازدواج مادر یا سوء اخلاق با فرزند قابل تحقق است