با وجود اینکه من وکیل نیستم میتونم تو دادگاه وکالت شخص دیگه ای رو بگیرم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۵۸ #62752225

سلام

برای پیگیری پرونده ی شکواییه

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
در اینخصوص جواب منفی می باشد..
چرا که در خصوص دفاع از پرونده در دادگاه، نیاز به پروانه وکالت داشـته و صـرفا در صلاحیت وکیل دادگستری می باشد..
موفق باشید..

سلام خیر فقط وکلا دادگستری که پروانه وکالت دارند میتوانند وکالت قبول کنند

وکالت در محاکم قضایی نیاز به پروانه وکالت خواهد داشت....

سلام اصولا خیر مگر دارای دانش حقوقی باشید و فردی که می خواهید از او دفاع نمایید از بستگان شما باشد براساس اصل ۲ قانون وکالت :افرادی که از اطلاعات کافی وکالتی برخوردار می‌باشند، اما شغلی به غیر از وکالت دادگستری دارند به انها این امکان داده شده است تا نسبت به صدور جواز وکالت اتفاقی برای اقربای سببی یا نسبی خود تا درجه دوم از طبقه سوم به میزان سه نوبت در سال اقدام به عمل آورند.”

درود بر شما، پاسخ منفی است، زیرا وکالت در مراجع قضایی برعهده‌ی وکلای دارنده‌ی پروانه است.

با سلام
خیر
حضور در مراجع قضایی صرفا در صلاحیت وکلای دادگستری می باشد .

با سلام
می توانید در دفتر اسناد رسمی وکالت شخص دیگری را بگیرید و سپس با اختیارات این وکالت به وکیل دادگستری وکالت دهید .