قصد فسخ معامله رو دارم، میتونم فسخ کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۰ #62746022

سلام خسته نباشید بنده ملکی رو فروختم خریدار نصف مبلغ را به بنده دادند دادند و نصف دیگه مبلغ رو قرار شد وام جانبازی بگیرند در قولنامه ذکر شد حق فسخ ۱۰% کل معامله میباشد.
به خریدار مهلت داده شد تا ۱۵ اسفند که در محضر حاضر شود ولی این اتفاق نیفتاد و کم کاری از طرف خریدار رخداد و امروز که ۱۰ فروردین ۹۹ می باشد من نتوانستم با نصف اون پولی که به من پرداخت شده چیزی بخرم و دچار زیان شدم و قصد فسخ معامله رو دارم دو تا سوال دارم یکی اینکه میتونم فسخ کنم،؟ و دوم اینکه او باید حق فسخ را بپردازم؟ ممنونم از وقتی که میگذارید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر گواهی عدم حضور خریدار در دفترخانه را دریافت کرده باشید امکان فسخ و دریافت خسارت مذکور وجود دارد . البته ارائه پاسخ دقیق تر منوط به مطالعه و بررسی بیع نامه می باشد .

اگر چه مناجات مبایعه نامه می بایست بررسی تا بتوان به طور دقیق اظهارنظر کرد اما به نظر می رسد بتوانید با پرداخت ۱۰ درصد قرارداد را فسخ کنید.