مفهوم حکم جلب و حکم جلب سیار چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۸ #62736895

سلام تشکر و قدردانی میکنم از عوامل بنیاد وکلا.
بنده قرار است نامه درخواست صدور حکم جلب را به دادگاه بدهم،منظور از حکم جلب و حکم جلب سیار چیست؟و آیا من هرکدام را میتوانم در نامه ذکر کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
جلب برای آدرس مشخصی صادر میشه
جلب سیار آدرس مشخصی نداره یعنی هرجامتهم رویت بشه باکلانتری آن وی محل وی را جلب کنید

حکم جلب سیار فرقی که دارد این است که شما با این حکم هر مکانی که متهم را پیدا کردید می توانید اورا جلب کنید

با احترام چنانچه درخواست شما جلب شخص مد نظر در یک نشانی ثابت باشد جلب معمولی است و چنانچه درخواست شما این باشد که در هر جایی متهم را رویت نمودید یا نشانی انرا بدست اوردید بتوانید با ارایه ان به نزدیکترین کلانتری محل حضور شخص، ایشان را دستگیر نمایید جلب، سیار خواهد بود.

شما درخواست جلب سیار نمایید

جلب سیار و جلب شبانه داریم
شمادرخواست جلبرسیار نمایید