برای اینکه بی خبر وسیله ای از منزل خارج نکند و سپس ادعا نماید چکار میتوانم انجام دهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۹ #62726174

با سلام
دادخواست تمکین من رد شده و مجددا تمکین دادم. همسرم دادخواست استرداد جهیزیه داده.
برای اینکه بی خبر وسیله ای از منزل خارج نکند و سپس ادعا نماید چکار میتوانم بکنم؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مراتب را از طری شورای حل اختلاف تامین دلیل نمایید

سلام
شما مطلع از روز اجرای حکم خواهید شد
پیش از آن موعد نیز زوجه هر زمان که بخواهد میتواند جهیزیه خود را از منزل خارج کند
اما در خصوص نگرانی راجع به سایر اقلام که جهیزیه ایشان نمی باشد می توانید موضوع را توسط چند نفر شاهد صورتجلسه نمایید

سلام. روز اجرای حکم به شما خبر داده میشود. در هر حال میتوانید قبل از اقدام ایشان دو شاهد از اقوام یا دوستان ببرید و تمام اموال را صورتجلسه کنید و انچه را که به ایشان و همچنین اموال متعلق به خودتان را جداگانه نام برده و تفکیک کنید و به امضای شهود برسانید..این میتواند به شما دذ صورتیکه اموالی از شما از خانه خارج شد برای اثبات کمک کند

سلام وقت بخیر
با توجه به اینکه خانم به آقا اذن استفاده در جهیزیه را داده اند هر زمان که بخواهند می توانند از اذن خود عدول نمایند لذا راه خاصی برای جلوگیری خروج وسایل قبل از صدور حکم استرداد جهیزیه وجود ندارد ،لذا اگر وسایلی غیر از جهیزیه انتقال داده شد می توانید دادخواست استرداد مال منقول ثبت نمایید.

سلام دوست عزیز
برای استرداد به شما ابلاغ می شود و شما در جریان قرار می گیرید روزی را تعیین کنید و جهیزیه و اموالش را تحویل دهید تا بدون اطلاع شما نباشد