آیا منشی میتواند علیه من شهادت بدهد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۶۸ #62719989

با سلام و خسته نباشید تیم بنیاد وکلا
من با کارفرما به مشکل خوردم سر سفته هایی که به من پس ندادن، استرداد سفته و اداره کار شکایت کردم اداره کار محکوم شده
و حالا بعد از شکایت من اومده به دروغ تهمت دزدی زده، منشی این طرف به عنوان شاهد اومده هنوز پروندم بررسی نشده در دادیاری.
آیا منشی میتواند برای مدیر عاملش علیه من شهادت بدهد؟
آیا برای دادیار این موضوع براش مهمه که من ۶ ماهه از این شرکت اومدم بیرون حالا یادش افتاده دزدی شده؟
در شکایت به این موضوع اشاره شده ۳ تومن وجه نقد و تجهیزات شرکت و برنامه هایی که خودم نوشتم و در شرکت داشتیم تولید میکردیم و در کنار این شکایت سه روز پیش رفته دادخواست بر آورد خسارت برای فایل هایی که دزدیدم و به خط تولیدش خسارت زدم مثلا به گفته خودش بازرس بره برای بر اورد خسارت.
آیا همین گفته کار شناس معتبر؟
سوم چند جا گفته کارفرما من که با من تصفیه کرده پایان سال ۹۷.

مشاوره حقوقی اداره کار
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان شهادت از طرف منشی وجود دارد و لیکن اینکه مورد پذیرش قرار بگیرد یا خیر بسته به نظر قاضی پرونده است

سلام
شهادت شهود در اداره کار قابلیت استماع نخواهد داشت

شهادت منشی منع قانونی ندارد ، لیکن بررسی و احراز ارزش و اعتبار شهادت برعهده دادگاه رسیدگی‌کننده است .

رابطه کارگری منشی و مخدوم بودن او از ارزش شهادت کم می کند. اما شهادت او شنیده می شود. اما به صرف شهادت او جرم ثابت نمی شود.

سلام
وجود رابطه استخدامی مانع استماع شهادت شاهد یاد شده نیست.
جهت اثبات جرم شهادت دو مرد لازم است

سلام
هر ادعا و شکایت کیفری باید با ادله قانونی اثبات شود صرف شهادت یک نفر منشی موجب اثبات ادعا و ارتکاب جرم نمی شود چرا که جهت اثبات جرم شهادت دو مرد لازم است

هر چند رابطه خادم و مخدومی از اعتبار شهادت میکاهد ولی وجود رابطه استخدامی مانع استماع شهادت شاهد یاد شده نیست.