ابتدا اجرای احکام مطالبه منزل مستقل جهت اجرای حکم را می کند؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۹۹ #62686973

بعد از اینکه زوج ، اجرای حکم الزام به تمکین زوجه را از اجرای احکام دادگاه خانواده خواستار میگردد ، آیا ابتدا زوجه باید حضورا در کلانتری اعلام آمادگی کند برای تمکین و مطالبه مسکن مستقل نماید یا اینکه ابتدا اجرای احکام مطالبه منزل مستقل جهت اجرای حکم را می کند ؟ قابل ذکر اینکه زوجه ۱ سال هست به ترکیه رفته و تمایلی به تمکین ندارد منتهی نفقه و اقساط مهریه را در ایران دریافت می کند .

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا منزل متناسب با شان زوجه باید تهیه شود.

منزل متناسب با شان زوجه باید تهیه شود

بادرودوسلام منزلی متناسب با شان زوجه باید تهیه شود.

باسلام جهت اجرای حکم تمکین زوج منزل مستقل با اثاث البیت باید تهیه نماید

وقت بخیر منزلی متناسب با شان زوجه باید محیا شود

باسلام باید منزل و لوازم آن را تهیه کنید

زوج باید بدوا منزل و اثاثیه منزل تهیه و به تایید دادگاه برسد