کفالت پدر بابت نظام وظیفه در صورتیکه برادر نیز مریض باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۵۲ #62673

با سلام
اینجانب پدری دارم ۷۰ ساله و مادری ۶۹ ساله هردو بیماری قلبی و پدر مشکل پروستات هم دارد ولی با جراحی درست شده
من و پدر و مادر ساکن تهران هستیم و دو برادر دارم یکی جانباز ۳۰ درصد و دیگری سربازی رفته و دارای ۳ فرزند و بدون حقوق با درامد همسر خود زندگی میکند و دارای حداقل ۳یا ۴ سابقه زندان هست و همچنین اعتیاد به مدت ۲۲ سال هر دو برادر ساکن شهرستان هستند و حداقل ۲ سال یکبار به دیدار پدر و مادر می آیند پدر و مادر حتی از سواد هم محرومند و برای گرفتن یک شماره تلفن هم محتاج اینجانب هستند و از انجایی که هردو برادر در شهرستان یکی جانباز و دیگری بهیچوجه شرایط کمک به خانواده را نداره و دارای سابقه های متعدد هست ایا من میتوانم از کفالت پدر بهره مند شوم با این شرایط پدر و برادرهایم؟؟اگر بلی لطفا راهنمایی کنین لطفا ممنون از شما

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اینکه بخواهید کفیل پدر و یا مادرتان شوید میتوانید به دادگاه محل اقامت خود مراجعه کرده و درخواست کفالت پدر و مادر را بدهید شرایط توسط دادگاه بررسی خواهد شد و مشخص میشود ولی بعید به نظر میرسد که موافقت شود.