برای بخشیدن مهریه باید به محضر خاصی رفت؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۹۹ #62656235

یعنی تو شهرستان باشه یا تهران فرقی میکنه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر شما می توانید به هریک از دفاتر اسناد رسمی مراجعه نمایید.

میتوانید به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه نمایید

خیر در هر دفترخانه ای میتوان باشد اما با حضور والدین برای بخشش چون اکثر سر دفتران با این شرط این کار را میکنند

سلام خیر هر دفتر اسناد رسمی میتوانید اقدام کنید

ازطریق مراجعه به دفاتر اسناد رسمی می توانید اقدام نمایید

نیازنیست درمحضرخاصی باشه حتی می توان بصورت عادی ودست نویس مهریه رابخشید ویاشفاهی...اماچنانچه اقامه دعوا نموده اید یادردادگاه شعبه رسیدگی کننده وبادرمحضر اعلام رضایت نمائید

سلام
فرقی نمیکند که به کدام دفترخانه مراجعه کنیدبه هرحال دفترخانه اسناد رسمی بعد از ثبت بخشش مهریه از طرف زن، نامه ای به دفتر ثبت ازدواجی که زن و مرد ازدواجشان را در آنجا ثبت کرده اند می فرستد تا این مطلب در سند ازدواج زن و مرد نیز درج شود